What's on my iPhone? (+ een onthulling)

July 5, 2014 -

Hi there! Stiekem ben ik wel een beetje verslaafd aan mijn telefoon. Met al die handige apps, mijn onbeperkte internet en honderden leuke hoesjes is dat natuurlijk niet echt onvermijdelijk ;)

Daarom deel ik vandaag mijn favoriete apps en tips! Oh en ik verklap wat mijn nieuwe hobby is… Geloof mij, dit raad je nooit!Dit is mijn nieuwste favoriet: Timehop. Je kunt je social media kanalen aan deze app verbinden en krijgt dan automatisch iedere dag een overzicht met wat je precies 1, 2 of 3 jaar geleden hebt gedaan. Leuk om af en toe zo terug te kijken en te vergelijken! Ook is dit een fijne reminder om meer te gaan twitteren, want dan is mijn Timehop over een jaar nog steeds leuk!


En als fulltime Fashiolista-girl ben ik natuurlijk ook fan van de Fashiolista app! Ik heb inmiddels al 11.000 volgers verzameld (YAY!) en kan niet stoppen met het aanvullen van mijn wishlist. Zo. Veel. Leuke. Items.


Ja, daar is ie dan: mijn nieuwste hobby: hardlopen! Ik heb het vorige week voor het eerst geprobeerd en vond het eigenlijk goed te doen! Ik rende bijna 3 kilometer en daar zal ik eeuwig trots op blijven :) Deze Nike app motiveert je, geeft rapportages over je runs, biedt programma’s voor trainingen aan én… is gratis! Score.
Dit supercoole hoesje met houtprint is van Smartphonehoesjes. Ik vind het zo’n leuke print! Toen ik mijn iPhone nèt had, liet ik hem vaak heel stuntelig vallen, dus bescherming heeft ie zeker nodig :) Voor de mensen met een tablet is Tablethoezen trouwens een goeie tip. Ohhh ik wil zelf nog zo graag een iPad! Ideaal voor op reis :)

Anyway, wat zijn jouw favoriete apps? En zijn jullie ook bezig met hardlopen?
13 comments
nenacecilia- said... Reply

Ik heb een iPad mini en ben er echt supertevreden van! :)

Dionne Knooren said... Reply

Hij ziet er mooi uit!

Karin said... Reply

Leuke apps! Mijn favoriete app is Allwomenstalk :) X

fleursophia said... Reply

Ik heb timehop ook en vind het erg leuk dat je kan zien wat je de jaren daarvoor deed en meemaakte! Gaaf hoesje ook :)

Mira Ennen said... Reply

Ik ben verliefd op je hoesje!

Fleur said... Reply

Wat een leuke apps!
Ik heb sinds een tijdje Timehop er ook op staan en vind het zo leuk om te zien en lezen wat ik een aantal jaren eerder deed!
Dit hoesje vind ook onwijs gaaf, totaal iets anders dan de 'normale' hoesjes maar wel ontzettend gaaf!

GLAMOURMOES said... Reply

Mooi hoesje. Leuke apps! Ik heb echt te veel op mijn Samsung Galaxy S4 staan :p

Eline Oosterbosch said... Reply

Je hoesje is echt super leuk!!

Tessa | Raspberry & Ripped Jeans said... Reply

Ahh wat een leuke apps! De fashiolista app is inderdaad heel leuk! Die timehop app lijkt me ook heel leuk! En wat is je hoesje tof!

mellavieee said... Reply

Wat een prachtig hoesje!

Tessa said... Reply

Ik ga die fashiolista app echt downloaden! En wat een leuk hoesje ook :)
Liefs, Tessa

Rachel Kromdijk said... Reply

dat hoesje is echt mega stoer liefs x

Sophie (www.myveryownlookbook.com) said... Reply

Wat een gaaf hoesje zeg!! En timehop is zo'n leuke app, echt lachwekkend wat voor rare berichten ik plaatste 3 jaar geleden.

xoxo

Post a Comment

 
Copyright The Style Sandwich | Designed by Eunoia Studio