Voor het eerst kreeft eten, onverwacht pakketje & dé aftermovie!

July 8, 2014 -

Hi there! De afgelopen dagen waren zó intens druk dat ik aan het einde van vorige week 3 dagen uitgeput thuis zat. Maar het was het waard: Ik at voor het eerst kreeft (doodeng!), had iets te vieren met mijn collega's, kreeg een leuke uitnodiging met de post en zag eindelijk Helena weer!

Oh en de aftermovie van het Fashiolista Agency feest is klaar (& heel cool!!)Yayyy Helena en ik waren na een half jaar weer samen! Ongeveer 6 maanden geleden gingen we samen een paar dagen naar Parijs, maar sinds toen zijn we allebei zó druk geweest dat we geen tijd hadden voor een gezellige middag samen. Nu wel! Fun times!


GO HOLLAND! Ons kantoorhondje Lola moedigt ons landje nog steeds aan :)


Ik ontving een onverwacht pakketje van een PR bureau, dat me uitnodigde voor een gezellig feestje voor Disaronno deze week. Altijd leuk om dit soort dingen binnen te krijgen!


Zon, zon, zon...


Yay, vorige week dinsdag ging ik met 7 andere collega's heerlijk uit eten bij Mossel & Gin in Amsterdam. We hadden iets leuks te vieren, dus deden we dat met gin tonics en kreeft :) Het was de eerste keer dat ik kreeft at, dus ik had alle hulp van mijn collega's nodig, haha! I DID IT! 


Gin tonic, anyone?


En de volgende dag was ik ineens oververmoeid. Door het fulltime werken, dagelijks artikelen schrijven, de rijlessen, artikelen voor Cosmogirl, heen en weer reizen en avondjes weg was mijn nachtrust er al een paar weken bij ingeschoten en leefde ik op 5 uur slaap per nacht. Ik liep al 3 weken met enorme hoofdpijn, en besloot nu om een paar dagen thuis te blijven. Ik kon niet meer! 
Dit resulteerde in een heerlijke zomerslaap :)


Pretty! Dit veld ligt vlak achter mijn huis en is altijd een heerlijk stukje om doorheen te fietsen :)


YES, de aftermovie is klaar!

Deze week staat (helaas!) ook weer volgepland, maar ik probeer toch maar iets meer te slapen ;) Zijn jullie de zomervakantie aan het vieren?
14 comments
Manon said... Reply

Wat een leuke foto's ik heb ook nog nooit kreeft op hoor, zou niet weten hoe ik eraan moet beginnen haha! Nog 3 dagen werken en dan heb ik eindelijk vakantie, joehoe, dan wordt het ook weer lekker weer dus dat komt mooi uit :)

Naomi van Kleef said... Reply

Leuke foto's! En wat fijn dat je dan zo'n middagje hebt met een vriendin, zomervakantie is echt geweldig!

Svenja said... Reply

Wat een heerlijke week heb je gehad. Haha lijkt me best gek als er ineens zo een kreeft voor je neus ligt! En aaaaah wat is jullie kantoorhondje cute <3

Dionne Knooren said... Reply

Leuke foto's! En ja, af en toe is slaap heel belangrijk!

claudia verloop said... Reply

Het is echt heerlijk om bij te slapen. Soms heb ik ook echt van die momenten en dan ga ik liggen en dan ben ik meteen weg. :) En je bent een geluksvogel met het pakketje!

Karin said... Reply

Leuke foto's! Ik heb nog nooit kreeft gegeten, ben er nu best benieuwd naar! X

Tessa | Raspberry & Ripped Jeans said... Reply

Ahh wat een super leuke foto's! Altijd leuk om vriendinnen na een lange tijd weer te zien! Mijn beste vriendin woont in Monaco, dus ik zie haar ook maar iets van 1/2 keer per jaar helaas... Kreeft lijkt me inderdaad een beetje eng om te eten haha

Marlissa said... Reply

Super schattig is Lola met het oranje truitje!

Aloysia Adinda Nareswari said... Reply

great photos! :)

http://dindaloysia.blogspot.com

Tessa said... Reply

Haha geweldig die foto met de Kreeft, jou gezicht erbij! En die eerste foto vind ik ook superleuk, lekker vrolijk!
Liefs, Tessa

Eva (Creativity and Chocolate) said... Reply

Wat een leuke foto's. Ik zie sommige vriendinnen ook echt te weinig. De tijd gaat ook zo belachelijk snel! kreeft eten lijkt me inderdaad ook een heel gedoe. Nog nooit geprobeerd omdat ik niet zo dol en op schaaldieren maar toch ;) xx

Birte said... Reply

Leuke foto's! Was de kreeft eigenlijk ook lekker? ;-)

fleursophia said... Reply

Oehh ik heb zelf kreeft ook pas dit jaar voor t eerst gegeten, maar vind het super lekker! Leuke aftermovie is het ook geworden!

nenacecilia said... Reply

Oh gin tonic, heeeeeerlijk :)

Post a Comment

 
Copyright The Style Sandwich | Designed by Eunoia Studio