ULTIEME TIP: Quinoa voor luie mensen!

July 1, 2014 -

Ik heb een rare passie voor quinoa. Een klein jaartje geleden dook het ineens overal op en kreeg ik een fascinatie voor die kleine korreltjes die ontzettend gezond zouden zijn. Toch heb ik het nooit zelf klaargemaakt... Ik vond het er vrij ingewikkeld uitzien (volgens mij is het super simpel maar ik vond dit een prima excuus) en had geen idee wat er dan allemaal doorheen moest.

Kortom, ik was lui. Maar daar heeft de AH To Go nu iets op gevonden: Quinoa voor luie mensen! Bereid je alvast voor op een meeslepend en romantisch verhaal...Een klein, rond, bakje stond mij laatst aan te staren. Daar stond ie: in de koeling van de Albert Heijn op het station van Hilversum. Zijn naam was "Quinoa met noten en zaden", en wauw, wat zag ie er lekker uit.

Dit was mijn match. Ik voelde het gewoon. Vol verwachting nam ik hem mee naar kantoor voor de lunch. Resultaat? YUM.

Gisteren zwichtte ik weer, en combineerde ik 's avonds de quinoa voor luie mensen met een speltbroodje. OOK YUM.

Quinoa met noten en zaden: €2,75. Luxe speltbroodje: €1,50.
8 comments
Manon said... Reply

Hahah quinoa voor luie mensen, het is inderdaad best makkelijk te maken eigenlijk hetzelfde als rijst, maar deze lijkt me ook gewoon heel lekker, lui of niet haha ;)

Tessa said... Reply

Haha voor luie mensen, ik voel mij aangesproken :) het ziet er heerlijk uit!
Liefs, Tessa

Red Sonja said... Reply

Het ziet er inderdaad heel lekker uit! Ik ben eigenlijk net als jij als het op quinoa aankomt. Al die recepten lijken me heel lekker, maar op de een of andere manier heb ik nooit zin om ze te maken, haha! Wel al eens een quinoa salade gegeten in een restaurant en die was erg lekker!

Fashiable | Nanne said... Reply

Haha wat een héérlijk verhaaltje dit! Ik dacht al even, wow, Marloes heeft luxe gekookt joh!

fran said... Reply

mmmm yummy
kisses

NEW SPECIAL OUTFIT IN MY BLOG: atlantic sunset
http://www.showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/06/atlantic-sunset.html

Danai Vorgia said... Reply

Lijkt me een goede combinatie, quinoa met noten en zaden!


Reviewing Rituals Infinity

nenacecilia said... Reply

Ziet er lekker uit!

Claudia said... Reply

Hoe ideaal! AH is er ook speciaal voor luie mensen :P

Post a Comment

 
Copyright The Style Sandwich | Designed by Eunoia Studio