TAG: 15 dingen die niemand aan je vraagt! (Ohjee...)

July 21, 2014 -
 

YES, het is weer tijd voor een tag! Pfoe, dat is alweer een tijdje geleden... 

Vandaag vertel ik alles over de monsters onder mijn bed, het plassen in bosjes en mijn bizarre dansjes! 


#1: Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Oh god, sowieso dicht! Voordat ik ga slapen check ik áltijd of er enge mannen in mijn kast of onder mijn bed verstopt zitten. Soms sluip ik 's nachts na een gezellige avond heel zacht het huis binnen zodat niemand wakker wordt en bonst mijn hart in mijn keel omdat ik doodsbang ben voor mogelijke inbrekers achter mijn deur... 
Verder ben ik uiteraard heél stoer! :)

#2: Neem je mini-flesjes shampoo mee uit hotels?
Haha, vroeger had ik een hele plank in mijn kast toegewijd aan die mini-flesjes! Ik nam álle zeepjes en flesjes standaard mee voor het geval dat ik ze later ooit eens nodig zou hebben. Ohh wat was ik trots op die collectie!
Maar tegenwoordig? Nope! 

#3: Heb je ooit een straatnaambord gestolen?
Hahahaha whutt? Eh, nee! Wat zou ik daar mee moeten?

#4: Gebruik je to-do lijstjes?
YES, iedere dag! En stiekem schrijf ik ook altijd dingen op die ik allang af heb. Zo fijn om al iets af te kunnen strepen, haha!

#5: Heb je sproeten?
Helaas niet! Ik vind het bij anderen altijd zo leuk staan!

#6: Heb je ooit in de bosjes geplast?
Haha guilty! Ik geloof dat iedereen zo'n wanhopig moment wel eens heeft meegemaakt ;) Toch? Toch?!

#7: Hoe groot is je bed?
Ahhh ik heb echt een mini-bed! Zo klein dat ik er soms uit rol haha! 


#8: Ben je lui?
Nee, totaal niet! Ik ben vaak zo hyperactief dat ik eens in de maand oververmoeid ben en knock-out in mijn bed lig. 's Nachts kan ik vaak niet slapen omdat ik dan nieuwe projecten aan het uitdenken ben óf nog heel vrolijk zit te bloggen. En overdag ren ik van links naar rechts om mijn to-do lijstje (daar is ie weer!) af te kunnen werken. 

#9: Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Yes! De hele situatie met het gecrashte vliegtuig vind ik enorm frustrerend. Waarom wordt er zo ontzettend asociaal omgegaan met de lichamen van de slachtoffers en waarom verloopt het hele proces zo langzaam?! 
Zelf ken ik niemand die zich in het vliegtuig bevond, maar ik ben nog steeds in shock om de hele situatie.

#10: Kauw je op pennen en potloden?
Nope! Dat heb ik nooit heel interessant gevonden ;)

#11: Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Haha nee! Ik had er vroeger eigenlijk nog nooit van gehoord, weet ook niet hoe dat kan... Maar in groep 7 hadden we een scoutingproject waarbij we iedere week een dag door het bos huppelden. Ohhh dat vond ik zo cool! We maakten onze eigen brandnetelsoep en waren de hele dag bezig met plantjes onderzoeken. Awesome. 

#12: Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Hell no! Ik word zo geïrriteerd van die piepstemmetjes!!


#13: Tel je de treden als je de trap op loopt? 
Bijna nooit! Soms verveel ik me en maak ik er een eenmalig ding van, maar dat aantal ben ik dan ook gelijk weer vergeten. 

#14: Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Hahaha ik heb in het afgelopen jaar drie hele bizarre dansjes ontwikkeld die ik dolgraag uitvoer op de meest random momenten. De finger-pointy-dance, een neus-aanraak-dansje en een mislukte snelle moonwalk die de verkeerde kant op gaat met wegduwende armbewegingen. Zie je ze al voor je? Dat dacht ik al. 

#15: Weet je hoe je het oliepeil van een auto moet checken?
JAAAA! Dat heb ik vorige week geleerd en ik ben er héél trots op. 


Zó dat waren ze allemaal! Lieve Nanne heeft mij getagd en ik geef deze tag door aan Hazal&Cana, Farah en Lizzy! :D

Mijn vraag aan mijn lieve lezers: Zou jij liever nooit meer je haar wassen of nooit meer je tanden poetsen...?
6 comments
Tessa | Raspberry & Ripped Jeans said... Reply

Haha ik blijf deze tag zo leuk vinden! Al die grappige vragen! Ik ben 's nachts ook altijd bang voor inbrekers haha.. random dansjes zijn leuk! Als antwoord op je vraag zou ik denk ik nooit meer mijn haar wassen... Nooit meer tandenpoetsen is wel heel vies.

Jantasie said... Reply

Hihi, heel leuk ingevuld! :)

Ik zou zelf nooit meer mijn haar wassen :) hmm... oh, heerlijk dat vette haar!

mellavieee said... Reply

Wat een leuke tag om te lezen!

Anne Solveig said... Reply

Leuk deze tag! En de laatste foto is heel mooi!

Fashiable | Nanne said... Reply

Haha yaaaaay zó leuk! Ik stel voor dat we binnenkort gaan stappen en jij mij jouw dansjes gaat leren :D

Tessa said... Reply

Dit is de eerste keer dat ik de tag lees, maar ik heb hem wel al een aantal keer zien langskomen! Echt grappige vragen zitten ertussen haha!
Liefs, Tessa

Post a Comment

 
Copyright The Style Sandwich | Designed by Eunoia Studio