WINACTIE: Win 2x2 tickets voor festival Dancefloat!!

May 10, 2014 -

Eindelijk mag ik mijn winactie verklappen! Ik mag namelijk 2x2 kaarten voor het súpercoole festival Dancefloat weggeven!! Kijk snel verder naar de details... :)

WAT IS DANCEFLOAT?
Dancefloat is een groot festival in Rotterdam, dat nèt even anders is dan alle andere festivals. Waarom? Omdat een groot gedeelte op enorme boten plaatsvindt! Yes, een festival op een boot: HOE COOL?

Op 5 juli staat Rotterdam in het teken van de eerste editie van dit enorme festival. Er zijn 5 boten, met ieder hun eigen stijl, die door de Rotterdamse rivieren varen. Je kunt kiezen voor house, electric, techno, hardstyle... Aan iedereen is gedacht! Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om op de kade te blijven. Op de kades zijn 4 exclusieve festival area's, waar je ook een geweldige dag met je favoriete DJ's kunt hebben.

De line-up ziet er al veelbelovend uit. Met DJ Chuckie, The Opposites, Phalerieau, The Flexican & FS Green moet het goedkomen! :)

MEEDOEN MET DE WINACTIE?
- Like Dancefloat even op Facebook
- Voor een extra winkans kun je mijn blog via Bloglovin volgen :)
- Laat daarna een reactie achter onder dit artikel, waarbij je ook je emailadres vermeldt. Heb je geen blog? Reageren kan ook anoniem!

Dit is een winactie voor mensen van 18 jaar en ouder. Op 8 juni worden twee winnaars gekozen. Deze gelukkige lezers krijgen ieder 2 tickets toegestuurd voor een festival area naar keuze. Ik zal contact opnemen met deze winnaars en daarna zal Dancefloat de tickets opsturen.

Uiteraard ben ik er zelf ook bij en ik kan niet wachten!! Hopelijk zie ik je daar!
14 comments
Puck said... Reply

Waaaah! Wat een toffe winactie! En wat een tof festival! Daar wil ik graag heen! (:
Ik like Dancefloat op Facebook en volgde je al op Bloglovin'! Mijn mailadres: puck-bouter@hotmail.com

Tessa | Raspberry & Ripped Jeans said... Reply

Wat een toffe winactie! Ik wil dit jaar echt super graag naar een festival! Ik doe mee! Mijn mail is: raspberryandrippedjeans@gmail.com

Naomi van Kleef said... Reply

Zooo leuk! Een festival op een boot lijkt me heel gaaf. Ik heb snel de fb pagina geliked. En ik volgde je al op bloglvin ;)
Email:. Littlekeystohappiness@gmail.com

Maudeleine said... Reply

Dit lijkt me echt een supertof festival! Ik doe graag mee :-) Ik volg je op BL en ik heb de FB pagina geliked. Mijn email is maudeleine@hotmail.com!

Shopaholic said... Reply

Leuke actie, ik ga je volgen xx

Jouvence said... Reply

wat ontzettend gaaf zo'n festival ♥

Karin said... Reply

Wauw, klinkt geweldig! Ik ben nooit naar een festival geweest, deze kans laat ik me dus niet voorbij gaan! Ik heb alles gedaan :) Mijn email is donnermoiplusfashion@gmail.com Xx

fleursophia said... Reply

Ik volg je al een tijdje op bloglovin en heb ook de facebook pagina van Dancefloat geliked op facebook. Zou het heel leuk vinden om hier samen met een vriendinnetje bij te kunnen zijn! Liefs

Leneth Witte said... Reply

Wat een superleuke actie ! Ik volg je al via Bloglovin' en bij deze mijn emailadres: lenethwitte@gmail.com.
Lijkt me super tof om je daar te zien, ik hou van festivals en dit is wel een heeele leuke, zo op een boot !
Liefs xx

Joyce van Wesel said... Reply

Wat een super actie! Ik heb je meteen gevolgd en de pagina liked!
Ik volg je website al erg lang, maar ik had je nooit echt gevolgd, hihi....

Ik ga nooit naar festivals omdat ik Reuma heb en dus niet ver kan lopen of lang kan staan
Ik denk dat een festival op een boot dus een super oplossing is!
Voor zo ver ik weet is festivalterrein veel groter is dan een boot...? :D

Ik hoop dat dit een leuke manier is om mijn eerste festival mee te maken :)

Mijn emailadres is: joycevanwesel@gmail.com
Ik hoop dat ik win!
Groetjes!!!

jasmijmpx. said... Reply

Ik wil heel graag naar dit festival met mijn beste vriendin! WE LOVE FESTIVALS! Ik wil haar graag verrassen met dit festival omdat ze een super vriendin is. Ik ben zo dankbaar dat ze voor me klaar staat ! We kennen elkaar nu ongeveer anderhalf jaar maar het voelt alsof we elkaar al eeuwen kennen, het zou super leuk zijn om haar te verrassen met deze kaartjes !

Deze blog is echt leuk ook al volg het nog niet heel lang (:
Jou kleren zijn zeker weten fashion inspiration voor mij, dankjewel ;)

email: jasmijnmp@live.nl

liefs,

Jasmijn

Anneke db said... Reply

Het winnen van vrijkaarten is een leuke ervaring, maar het winnen van Dancefloat tickets is Über spannend!! Wij willen heel graag heen omdat: Er allemaal goeie artiesten komen, omdat het nog gezelliger is met mij en mijn bff erbij, om de sfeer te proeven en delen met mede feestgangers, om te dansen, om keihard (vals of mooi) mee te zingen, Daarom willen we winnen!

Vergeleken met andere Festivals heeft Dancefloat een groot no-nonsense gehalte. Ik zie het als een cultfeest, knus en gezellig zonder glitter en glimmers, gewoon met je zwemvinnen op de “rode loper”. En dat misstaat bij Dancefloat absoluut niet!

Dit outdoor waterparadijs met goddelijke deuntjes en goddelijke dj’s zal zorg dragen voor een dag vol avonturen regelrecht uit een sprookjesboek. Dat sprookjesboek willen wij achteraf wel schrijven na een dag vol avonturen. HIER HOREN WIJ THUIS!! Nu nog 2 kaarten winnen!
.
Bedankt voor de traktatie The Style Sandwich

Leuke online dagboek ;-)

Anneke DB
Email: yolonce@outlook.com

Anonymous said... Reply

Waar anders dan in ons stadje Rotterdam kunnen we onze verloving goed vieren :-). We houden van een feest(je), we voelen ons daar helemaal thuis. Dit feest heeft alles: dance, partypeople, de beste DJ's, op het water en ook nog eens bij ons om de hoek. Nooit meer naar huis (en als het dan toch moet rollend :-)). Zou helemaal top zijn! Groetjes, Stephan (stephan_donoso_rojas@hotmail.com)

Annie Rosa said... Reply

Dancefloat festival is als een doos chocolade. "Een mengsel van ieders favoriet's daar! Mijn absolute favoriet chocolade in dat specifieke doos is the hypnotizing “dj Chuckie”, iets over de combinatie van bass, elektronische muziek en strakke beats, dat maakt het een perfect afgeronde zoetwaren verzinsel! Yummmm, beste chocolade in de worlllldddd! Wat zou het tof zijn om hier aanwezig te mogen zijn! Dancefloat op Facebook geliked en volg je nu op Bloglovin' ben nu een fan for life :-).

Leuke actie Marloes.

Doos chocolade "Dancefloat festival": http://postimg.org/image/fw420h1wx/

150503@outlook.com

Post a Comment

 
Copyright The Style Sandwich | Designed by Eunoia Studio