Ik stond in de Cosmogirl!

May 6, 2014 -
 

Ik ga het niet ontkennen: Na de afgelopen twee jaar ben ik officieel een pro in tussenjaren. Sinds september blog ik voor Cosmogirl en in januari kreeg ik een leuk mailtje: of ik mijn tussenjaar-ervaringen wilde delen in een artikel in de Cosmogirl! Ehhhhhh, yes please!Het Take a Break artikel lag van half maart tot half april in de winkels, dus ik ben een kléín beetje laat met mijn aankondiging. Maar aangezien ik het toch wel graag wilde delen, doe ik dat alsnog! :)


Ik ben super trots dat ik voor dit artikel gevraagd werd, en ik vond het heel leuk om mijn ervaringen op te schrijven :) Mijn tussenjaren zijn echt mijn leukste en meest leerzame jaren tot nu toe geweest, dus ik heb echt geen spijt van mijn keuze. Maar... ik heb wel echt enorm veel zin in mijn studie!!

Psst, zit jij erover te denken om een tussenjaar te nemen en heb je vragen? Mail me dan even! :)
28 comments
Laura Boogers said... Reply

Leuk stukje! Wat heb je toch een fijn tussenjaar achter gehad:)

xx Laura

This Girl Can Shop said... Reply

Wat superleuk zeg!!

Tessa said... Reply

Waah wat tof! Ik heb de cosmogirl gekregen van een vriendin, maar ik heb hem niet gelezen anders had ik het gezien! Gefeliciteerd!

thesweetlittlemonster said... Reply

Ik had het gelezen en het was echt een super leuk stukje!!

Chantal voor de Poorte said... Reply

Gaaf!

Sharrel said... Reply

Wat super vet dat je in de Cosmogirl! staat!

x

Rhoda de Dobbelaere said... Reply

wauw, wat tof! :D

Amy said... Reply

Ahwww, super tof!

demi van de liefvoort said... Reply

Aaah wat tof! Een tussenjaar nemen lijkt me echt heel gaaf alleen helaas willen mijn ouders dat ik door ga studeren. xx

Jenn said... Reply

Wat leuK!

Cherissa Blans said... Reply

Super gaaf!

Liefs

Svenja said... Reply

Super gaaf zeg!

Dagmar Valerie said... Reply

Wauw wat een te gek eindresultaat! Mag je echt trots op zijn <3

Janne said... Reply

Wat tof zeg, leuk dat ze je hier voor hadden gevraagd! Ik zit er zelf ook aan te denken om een tussen jaar te doen maar moet het hier nog goed met mijn ouders over hebben en er zelf ook nog over denken, wat mijn plannen zijn etc. Als ik een keer vragen heb ga ik je zeker mailen :)

Sas Lou Mensing said... Reply

Heel gaaf! En wat een toffe dingen heb je in je tussenjaar gedaan zeg... wauw

Rachel Kromdijk said... Reply

wat gaaf dat je daar in staat dat is echt iets van mijn bucketlist! liefs x

Tessa | Raspberry & Ripped Jeans said... Reply

Oehh wat leuk! Een tussenjaar lijkt me helemaal niet zo'n slecht idee! Lijkt me best lekker!

Eve Johanna said... Reply

Ah wat leuk! Gefeliciteerd haha! Ik vind het echt zo gaaf wat je allemaal gedaan hebt :)

Nicole | Coco Gold said... Reply

Wat een leuk stukje Marloes! Je hebt veel beleefd in zo'n jaar, echt heel tof :) Heel veel succes alvast op je nieuwe studie Journalistiek! Liefs, Nicole

Bo said... Reply

Wat een gaaf stuk! Veel succes alvast met je nieuwe studie, ik volg je blog nu trouwens, erg leuk!

Marloes/GLAMOURMOES said... Reply

Wat tof dat je in de Cosmo-Girl hebt gestaan!

Eva (Creativity and Chocolate) said... Reply

Wat goed! gefeliciteerd! xx

fleursophia said... Reply

Wat leuk dat je hier over mocht vertellen! Ik heb ook een tussenjaar gehad waarin ik 8 maanden naar het buitenland ging. Ik kan een tussenjaar ook echt iedereen aanbevelen. Zo bijzonder en je leert er zo veel van, wat je ook doet in die maanden..

sepatuholig-Grace Njio said... Reply

Congrats, thats funnnn!
http://sepatuholig.blogspot.com/
instagram.com/gracenjio

Justine A said... Reply

Goed dat je je ervaringen hebt gedeeld! Zeker veel scholieren maken verkeerde keuzes na de eindexamens, sonde eigenlijk! Kun je beter een tussenjaar nemen en goed overwegen wat je wilt. Na mijn studie wil ik ook een "tussenjaar" nemen. Niet om verder te leren, maar ik wil nog niet meteen werken. Ik wil eerst nog reizen en de wereld zien, voordat ik vast zit aan een baan.

fran said... Reply

congrats baby

NEW OUTFIT:SPRING STRIPES
http://showroomdegarde.blogspot.com.es/2014/05/spring-stripes.html

yvonnedo said... Reply

Wat leuk dat je in de Cosmogirl staat! Ik zou dit artikel graag willen lezen. Ook al duurt het nog wel even, ik wil ook graag een tussenjaar nemen.

Sarah said... Reply

Super leuk dat je in de Cosmogirl stond en dat je in Parijs hebt gewoond! Ik heb ook een tussenjaar gedaan, maar dan in Amerika. Was echt een van de beste beslissingen van mijn leven! Hele leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen :)

Post a Comment

 
Copyright The Style Sandwich | Designed by Eunoia Studio