Nieuwe beautyproducten!

March 6, 2014 -

Zoals jullie al in dit filmpje zagen, kocht ik de Ecotools kwastenset in Londen. Het is een set van 5 kwastjes, te gebruiken voor je concealer, foundation en poeders. Ik ben er zo blij mee! Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar het feit dat ze van milieu-vriendelijke materialen zijn gemaakt, vond ik een mooie verassing. Oh en vind jij ze ook niet supermooi?! 

Tegenwoordig staan ze in dit weck-potje in mijn kamer en gebruik ik ze iedere dag. Zo blij met deze aankoop! Deze kwastenset wordt bij Boots verkocht voor 11 pond, ongeveer 13 euro.  Zoals jullie hier konden zien, was ik vorige maand bij de perspresentatie van Yves Saint Laurent. Supergezellig was het daar! Tijdens de borrel na de presentatie, kregen we allemaal een individueel momentje met de visagiste die aanwezig was. Zij zag in één oogopslag welke tint foundation perfect bij me zou passen. Na afloop kregen we een leuke goodiebag mee, waar onder andere deze foundation en highlighter in zaten, zo'n verwennerij! Ik gebruik nu voor het eerst highlighter en ik vind het heel leuk om te zien hoe het de vorm van je gezicht kan beïnvloeden. 

De YSL foundation kost zo'n 45 euro en voor de highlighter betaal je ongeveer 26 euro. Best heel prijzig dus! Zelf zou ik het er waarschijnlijk niet aan uitgeven, maar de kwaliteit is de enorme investering wel waard. Het is de fijnste foundation die ik ooit heb gehad :) 


Ohh ik word steeds blijer van nieuwe beautyspulletjes! Hebben jullie de laatste tijd nog fijne producten ontdekt?
24 comments
Malu Swartjes said... Reply

Dat lijken me echt super fijne kwasten:D Ik moet ook nodig nieuwe hebben, ik ga eens kijken naar dat merk.. Ze zien er heel goed uit!
xx
Discover my Stylish Confessions♥

Window On My Wardrobe said... Reply

Wat een mooie spullen! Leuke kwasten en die YSL foundation klinkt echt wel veelbelovend! Heb je de double wear van Estée Lauder al geprobeerd? Is de YSL beter?

X Sara

Manon said... Reply

Oh die kwasten lijken me fijn, ik moet ook nog een keer investeren in een goede kwastenset!

Marloes | The Style Sandwich said... Reply

Ah nee die van Estée Lauder heb ik nog niet geprobeerd, dus ik zou het niet weten! ;) x

Lidewij said... Reply

Wow, die kwasten lijken me wel wat! Ik vind het naast kwaliteit van de kwasten ook best belangrijk dat ze ecologisch en diervriendelijk zijn gemaakt, dus dat is voor mij een groot pluspunt!

Marjolein | NeverTooPolished said... Reply

Een heel mooi prijsje voor zo'n complete set! Vind ze er inderdaad super gezellig uit zien en dat ze ook nog eens goed voor het milieu zijn is natuurlijk extra mooi. :)

x

Amy said... Reply

Wat ontzettend leuk dat je daar bij mocht zijn! Leuke foto's (:

Felicia Rodrigues dos Santos said... Reply

Wat een fijne, nieuwe producten. En mooie foto's heb je gemaakt!

Anne said... Reply

Oe, mooie spulletjes zeg! De YSL spullen zien er heel chique uit!

Budgetproof.nl said... Reply

Lekker genieten van je nieuwe producten! Wat gaaf dat je bij de perspresentatie aanwezig mocht zijn. Da's nog eens een leuke goodiebag :)

Kelly said... Reply

Ziet er mooi uit!

claudia verloop said... Reply

De foundation lijkt me echt een hemels product! Ik heb laats een super fijne dagcrème van Nivea ontdekt en ik kan niet meer zonder. :)

Yara said... Reply

Ik ben zó blij met mijn ecotools kwastjes. Heb ze nu een jaar of 4 denk ik? Oogschaduwkwasten, ooit besteld op ebay. Weet zeker dat je veel plezier van deze kwasten gaat hebben! X

Michaela J. said... Reply

Die kwasten zag ik al bij Nanne voorbij komen in een artikel. Ze zien er echt super mooi uit! :)

Karlien Vermeersch said... Reply

Zien er mij goede kwastjes uit :)
altijd leuk om zo'n spulletjes te krijgen

Liefs,
Karlien

Maudeleine said... Reply

Die kwasten lijken me erg fijn! Én ze zijn nog mooi ook.. :-)

Made by Malou said... Reply

Wauw, heel mooi!

Ik volg je :)

MIXT fashion and lifestyle said... Reply

Mooie producten!

Svenja Slootweg said... Reply

Prachtige producten <3

Emilie said... Reply

The Touche Eclat from YSL is so good!
Emilie
www.mylittlefashiondiary.net

Suze said... Reply

De kwasten lijken me echt ontzettend fijn! Ziet er goed uit :)

Dorien said... Reply

Wauw wat fijn dat je die dingen mee naar huis kreeg! Ik weet dat het veel geld is voor make-up, maar als je er zuinig mee omgaat is zo'n foundation z'n geld echt wel waard ;) ! Mooie make-up kwastjes heb je ook!

Alexandra [ILUMUOTI] said... Reply

Hele mooie items! Ik vind het ook steeds leuke om nieuwe beauty dingetjes te kopen :)

Xx Alex

Nadia said... Reply

De kwastenset ziet er mooi uit, jammer dat ik ze niet gezien heb toen ik in Engeland was.

Post a Comment

 
Copyright The Style Sandwich | Designed by Eunoia Studio