TWINS AND SOULMATES

January 1, 2014 -
YES, 2014 is een feit!

Het aankomende jaar biedt weer talloze excuusjes om eindeloos te winkelen en items te kopen die je "opeens toch écht nodig had". Ik spreek uiteraard uit ervaring...

Om mijn nieuwe blogjaar te openen, besloot ik terug te blikken op 3 outfit shoots met items die altijd goed zijn. Van deze items is eentje nèt even wat anders, vond ik er eentje doodeng om te dragen en is eentje heerlijk basic. Uiteraard zocht ik bij deze looks een item online. Deze items zijn te vinden in de Peter Hahn webshopLaten we beginnen met het item dat ik écht eng vond om te dragen: de maxi rok. Ondanks mijn angst kon ik de uitdaging niet weerstaan en koos ik ook meteen voor een korte top erboven. Eng + Eng = toch best cool! Gecombineerd met mijn fijne sneakers en enorme tas, ging ik op weg naar een collectiepresentatie. Ik was zo opgelucht toen ik alleen maar positieve reacties kreeg! Project MAXI skirt: check.

Eén van de dingen die ik bijna altijd draag, is een doorschijn-blousje. Ik heb ze in alle kleuren en varianten. Meestal basic wit, maar altijd met een mooi detail. Deze zwart - witte blouse past hier natuurlijk mooi bij. Mijn blousjes draag ik altijd oversized met opgerolde mouwen. Meestal stop ik ze in een hoog rokje voor een mooier silhouet. LIKE.

En als laatste een item dat héél erg op nummer 2 lijkt, maar toch heel anders is: de basic witte blouse van katoen! Ook hier koos ik voor opgerolde mouwen en een hoog shortje, maar doordat het een hele andere stof is, creëert het een hele andere look. 

Welke items vinden jullie eng om te dragen? En zijn er items waar jullie écht niet zonder kunnen? Ik ben benieuwd!
13 comments
Wies | TEATC said... Reply

Aaaah, ronddwalend op je blog kom ik toch steeds weer tot de conclusie dat álles jou staat! Een maxi-skirt met een croptop is wel heel gewaagd, maar je kunt het zó goed hebben!

Happy 2014 en maak ook dit jaar al je dromen waar!
Liefs

Eve Johanna said... Reply

Ah wauw, ik wil eigenlijk nogsteeds een maxi skirt, maar ben zo bang dat ik hem niet ga dragen..

Kiki said... Reply

Wat een fijne basic items inderdaad! En jouw outfit foto's zijn altijd zo mooi. Liefs

Anne Solveig said... Reply

Het tweede blouse is heel mooi!

Janne said... Reply

Wat een leuke outfits allemaal! Rokjes zijn echt kledingstukken waar ik niet zonder kan haha, ben niet zo'n fan van broeken. Nog een gelukkig nieuwjaar :)

Eva (Creativity and Chocolate) said... Reply

Wat een leuke post en de kledingstukken zijn echt een voor een prachtig. Kijk uit naar al je outfits dit jaar en happy 2014! xx

http://www.creativityandchocolate.com

Vera said... Reply

Die eerste maxi skirt is heel mooi!

Dionne Knooren said... Reply

Super leuk artikel. Dit is inderdaad handig!

Katrien said... Reply

Ik heb een maxi-rok gekocht maar heb hem nog niet aangedaan... En als ik wat meer tevreden ben over mijn buik ben ik ook van plan crop tops te dragen :)

Beauty Fashion Skin Care Blog - Girlie Blog Seattle said... Reply

I like your minimalistic style. The mid-riff bearing outfit is my favorite. Looks so comfortable and chic.
Beauty Fashion Skin Care Blog -Girlie Blog Seattle | Casual Chic Style

Maartje said... Reply

I like your style! Happy 2014:)

Marjolein | NeverTooPolished said... Reply

Dit zijn inderdaad mooie en redelijk tijdloze, altijd goed items! Zo zijn ze zowel in de zomer als in de winter goed te dragen. Leuke post!

En de beste wensen voor het nieuwe jaar natuurlijk! :)

x

Saskia | Former Parades said... Reply

Heel leuk, die maxirok staat je prachtig!

♥ Saskia

Post a Comment

 
Copyright The Style Sandwich | Designed by Eunoia Studio