BEHIND THE SCENES // 21x 2013

January 6, 2014 -
2013 was een vreemd jaar. Ik woonde een paar maanden in Parijs, liep een supercoole stage, begon met mijn modestudie, reisde naar Londen en Parijs en toen zat aan het einde ineens alles tegen. Benieuwd? In dit artikel deel ik mijn hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar!

JANUARI // Vlak na de jaarwisseling in Nederland stapte ik weer in de trein om terug te gaan naar mijn gastgezin in Parijs. De laatste 2 maanden van mijn taalcursus Frans begonnen en ik beleefde het ene avontuur na het andere. Zo werden we (door jongens die we in de metro hadden ontmoet) meegenomen naar een super exclusief feest met alleen maar overdreven uitgedoste Afrikaanse mensen, haha!

FEBRUARI // Deze maand nam een enorme dosis mode met zich mee: PARIS FASHIONWEEK! Ook dit keer was ik weer aanwezig om shows en streetstyle vast te leggen voor mijn oude stageplek: Fashiolista.com. De foto hierboven maakte ik buiten Chanel en is nog steeds één van mijn favorieten.


MAART // De tweede helft van Fashionweek speelde zich af in maart. Ik had 40 graden koorts maar kon mijn uitnodiging voor de Elie Saab show natuurlijk niet afslaan! Super trots op de foto's die ik toen maakte. Vlak na Fashionweek was het tijd om terug te verhuizen naar Nederland en alles wat ik had opgebouwd in Parijs, achter te laten. Niet erg, want ik ging stage lopen bij PUUR PR! Nog een hoogtepunt? Mijn verjaardag; ik werd 19!


APRIL // Dit was de maand waarin ik meer interesse kreeg voor beauty. Dit jaar ga ik daar meer op focussen! Ook blogde ik deze maand dagelijks en combineerde ik dit met mijn fulltime stage in Amsterdam. Op een heel impulsief moment schreef ik mij in voor een studie Fashion&Branding aan het Amsterdam Fashion Institute. Ik hoopte dat ik door de volgende ronde zou komen en uitgenodigd zou worden voor de intakes...


MEI // Ik ging voor het eerst naar LONDEN! Oud-huisgenootje Nora en ik besloten Flo, vriendin uit Parijs, op te zoeken in haar nieuwe woonplaats. 3 dagen non-stop lachbuien, winkelsessies, toeristische hotspots en avondjes uit. Bovendien werden we opgesloten in een hostel dat er toch wel heel vreemd uit zag... Kijk naar het bovenstaande filmpje voor mijn geweldige filmkunsten! (beschikbaar in HD!)


JUNI // Op 1 juni leerde ik mijn grote liefde Michael kennen. We reisden sinds half maart iedere dag met dezelfde trein naar Amsterdam en zagen elkaar dus dagelijks op het Hilversumse station. Op een zaterdagavond kwamen we elkaar tegen tijdens het uitgaan en inmiddels zijn we al 7 maanden verliefd
Ook werd ik samen met een aantal andere journalisten door kledingmerk New Yorker verrast met een superleuk boottochtje door Amsterdam. FUN! Bovendien organiseerde ik met collega Lisa een gezellig bloggersevent in onze showroom van Puur PR. Zo cool om voor het eerst een evenement te organiseren!
Bovendien sprong ik een gat in de lucht toen ik op intake mocht komen bij het AMFI. Op een zaterdagochtend was het zover: ik deed mijn uiterste best tijdens de opdrachten en het gesprek en een week later hoorde ik dat ik was toegelaten: WIEHOO!


JULI // Het was weer tijd voor Amsterdam Fashionweek! Ik was helemaal fan van de show van Tony Cohen. Bovendien leefden vriendin Helena en ik ons uit in het fotohokje van Ilovefashionnews.


AUGUSTUS // Dit was een vreemde maand waarin ik vooral bezig was met het afronden van mijn stage, het inkopen van schoolspullen en het beginnen van mijn studie aan het Amsterdam Fashion Institute. Zó spannend!!

 

SEPTEMBER // Hoewel ik súperdruk was met mijn deadline voor mijn Stijlboek voor school, vertrok ik naar Parijs voor 3 dagen Fashionweek. Ik logeerde bij Natalie, iemand die ik in maart tijdens Fashionweek had leren kennen. Dit seizoen PFW was zó leuk! Toch merkte ik dat ik misschien niet helemaal op mijn plek zat op school. Zonder te klagen hield ik vol, maar ik had er stiekem weinig vertrouwen meer in. 


OKTOBER // Rokjes, rokjes, rokjes; in oktober droeg ik niets anders! Ook had ik slapeloze nachten door school. Ik heb nog nooit zoveel stress gehad.


NOVEMBER //  Op 2 november maakte ik een grote beslissing: ik stopte met mijn studie aan het Amsterdam Fashion Institute. Heel lastig, want ik had echt het gevoel dat ik had gefaald en niets kon. Na een week ging ik uitzendbureaus langs en stelde ik een plan op voor dit tweede tussenjaar. Al snel had ik een oplossing: ik ging fulltime werken in het restaurant waar ik al werkte en zou de rest opvullen met bloggen.DECEMBER // Wát een fijne maand! Ik had mijn "nieuwe" leven eindelijk weer op een rijtje en had reisjes naar Parijs en Londen op de planning. Whiiiieee fun fun! Na mijn reisje naar Parijs met Helena, was het tijd voor mijn eerste kerst met mijn vriend Michael! Vlak daarna vertrokken Michael en ik naar Antwerpen voor een fijn weekendje en toen was het ineens al Oud&Nieuw.

2013 // Een jaar met véél veranderingen, veel nieuwe mensen, veel avonturen en veel mooie herinneringen!

2014 // Dit wordt een jaar met een studie die ik hopelijk wél volhoud en verder veel verassingen. Ik ben er klaar voor! 
18 comments
Kelly said... Reply

Wat leuk om een zo'n artikel te zien. :)

Sara said... Reply

Wat een tof artikel! Ik reageer eigenlijk helemaal niet vaak op je artikelen maar ik vind deze echt heel erg leuk. Ik vind het zo goed van je dat je durfde te stoppen met je studie en dat je doet wat je leuk vind! Ik heb echt bewondering voor je, keep ´em up :)

Liefs.

Anonymous said... Reply

we don't get to see enough of your beauty :(

Rosalie Green said... Reply

Leuk artikel! Mooie foto's staan erbij, vooral die laatste vind ik ge-wel-dig!

Dionne Knooren said... Reply

Wat een leuk artikel!

Jantasie said... Reply

Fijn dat je je plekje weer gevonden hebt! :) Ben zó benieuwd hoe je je nieuwe studie zal vinden, woohoo spannend leukleuk!

Eva (Creativity and Chocolate) said... Reply

Wat een mooie terugblik naar 2013. xx


www.creativityandchocolate.com

Saranda Walgaard said... Reply

Wat een prachtige foto's en wat een bewogen jaar heb je gehad! Mooie avonturen vooral! Nog een gelukkig nieuwjaar!!

xxx Saranda van Sarandipity

Eve Johanna said... Reply

Wauw, wat heb jij veel gedaan zeg! Jeetje! Laten we hopen dat 2014 qua school beter wordt! (voor mij ook haha) Echt prachtige foto's ook! <3

Mariette said... Reply

Mooi overzicht heb je er van gemaakt! Gek om te beseffen dat ik je al langer dan een jaar volg...

Liefs, Mariette

Joyce Hoogenboom said... Reply

Mooi stuk, puur, eerlijk, inspirerend en mooie foto's!

xoxo
Joyce
livstyle.nl

Ps: ik wens je een succesvol 2014

Vera said... Reply

Heel leuk om te lezen! Wat tof om in zo'n gastgezin te zitten. Is het AMFI erg zwaar dat je ermee gestopt bent of was het toch niet helemaal je ding? Hele leuke foto's trouwens ^^

Mariska O said... Reply

Heel erg leuk overzicht! Hoop dat je in het nieuwe jaar weer veel gaat bloggen:)

http://www.fashion-hooked.blogspot.com

OurJaipur.Com said... Reply

Lovely . . Have a Nice Day. . . :)

Wies | TEATC said... Reply

Alles komt goed Marloes! Je hebt een prachtig jaar gehad, met veel kansen en ontdekkingen en je bent meer over jezelf te weten gekomen, dat is ontzettend veel waard!
liefs

Marjolein | NeverTooPolished said... Reply

Ik blijf die laatste fotoserie die je in Parijs maakte ZO vet vinden!
Enne, ondanks de minpunten lijkt het me toch een fantastisch jaar.
Leuk ook om te horen hoe Michael en jij elkaar ontmoet hebben. : )

x

Fashiable | Nanne said... Reply

Ondanks AMFI heb je echt een top 2013 gehad en wij gaan absoluut dit jaar veel gezellige dingen doen samen!! <3

Sisters and Sisters said... Reply

Wat een mooie jaar is het geweest voor jou Loes! We hopen dat 2014 nog een beter jaar wordt!

Post a Comment

 
Copyright The Style Sandwich | Designed by Eunoia Studio