BEHIND THE SCENES // GAP YEAR 2.0

November 27, 2013 -
In mijn vorige diary vertelde ik jullie nog alles over mijn opleiding en aangezien studeren zó vorige maand is, is het nu tijd voor een nieuwe diary! Kijken jullie mee naar wat ik allemaal heb beleefd sinds ik stopte met mijn studie...?

1 // Ik maakte outfitfoto's met de altijd gezellige Chloe! Altijd leuk om met andere bloggers samen te werken. 2 // KOFFIE. Het was tijd om bij te praten met mijn oud-huisgenootje Nora, waarmee ik in Parijs in een gastgezin heb gezeten. We konden uren vullen met herinneringen ophalen! 3 // Pers-ontbijtje in het verre Eindhoven: de nieuwe Primark is open 4 // Hoi! 5 // Mijn motto van de afgelopen weken. Heel eng, maar ook heel fijn om weer met iets nieuws te beginnen. 6 // Onderweg naar mijn werk op de vroege ochtend. 

1 // YUM! Ik dacht héél productief te zijn om op een maandagochtend al om 10 uur in het winkelcentrum te zijn, maar de winkels gingen natuurlijk pas veel later open. Deze dosis calorieën maakte het uiteraard wat fijner. 2 // Ik had een meeting op het nieuwe kantoor van TOV Essentials en mocht sieraden uitzoeken Ik kon niet kiezen!! 3 // Outfitfoto's maken met mama. 4 // Heerlijk lunchen met oud-klasgenootje Evelien. Bagels en Beans blijft toch wel één van mijn favoriete hotspots. 5 // Echt zó blij met mijn nieuwe horloge!!  6 // En voilà, in dit superleuke restaurant werk ik! Als je binnenkort in de buurt van Blaricum bent, kom je dan gezellig bij ons eten in Restaurant 't Meenthuis? ;) 

Meer foto's zien? Volg me dan op Instagram @StyleSandwich
7 comments
Dionne Knooren said... Reply

Leuke fotos

Kelly said... Reply

Leuke foto's!

Gioia said... Reply

Leuke post! Ben blij dat je klaar bent voor een nieuwe start
xo

http://Cwithoutshoes.blogspot.com

Anne said... Reply

Leuke diary!

Marjolein | NeverTooPolished said... Reply

Hele mooi quote! En helemaal waar. :)

x

Sara said... Reply

Leuke post, mmm dat eten ziet er lekker uit zeg!

Wies | TEATC said... Reply

Oooh dat restaurant ziet er heel erg leuk uit! Helaas woon ik niet in de buurt van Blaricum :(
Liefs

Post a Comment

 
Copyright The Style Sandwich | Designed by Eunoia Studio